The answer is A, anti-fungal drugs.
According to the passage, "but if the problem persists, see a doctor who can prescribe anti-fungal drugs". In additional, at the beginning of the passage, it already stated that athlete's foot is caused by a fungus, so we can sure that the answer is A.
Answer:
Root hair cells are alive and therefore need energy, which is why root hair cells contain many mitochondria in them. Root hair cells don't contain chloroplasts. Chloroplasts are used by the plant to make food using light energy. Since the roots aren't exposed to any form of light, they have no need for chloroplasts.
<span>The correct answer is A, B and D. Biogeochemical cycles are central to the ecology of earth system. They make the essentail elements accessible and available for the organisms, and maintain their levels, so that the ecology is ot disrupted. The elements move through abiotic and biotic factors, in these cycles, and a state of equilibrium is maintained n the ecosystem. The carbon dioxide levels are responsible fr the temperature of the earth. If Carbon cycles would not have existed, then there would have been a disruption in maintaining the global temperature. Biogeochemical cycles basically continuously recycles the essential materials, for sustaining the life-forms.</span>
Answer:
Examples of polygenic traits
Answer:
The outcome of cell‐lineage competition is likely to depend, among other factors, on the initial number of cells involved. Mosaicism generally starts as one or a small group of mutant cells while chimerism generally involves a more massive input of genetically different cells
Explanation: