Answer:
hewwo tanks for da free points
how are you
Answer: The answer will most likely be B
Explanation:
<u>Answer:</u>
<em>The argument which Roosevelt makes in this passage is that if the assembly fails to approve the soviet amendments, individual freedom may soon disappear. </em>
<em></em>
<u>Explanation:</u>
He warns the Soviet delegations in case if they do not approve the Soviet amendments. There are chances that individual freedoms will be disappeared and the conditions of war will get aroused affecting the people of the society without their being any fault. Various terms are used which describes the situations and gives the hints of war.
Answer:
B. Research shows that some junk food ads target kids.
Explanation:
Option B is the sentence that contains evidence for the main idea of the passage.
From the passage, we are given evidences of the research that actually shows that some junk food ads target kids. The Public Library of Science showed that ads aimed at kids actually focused on toys that come with junk food than on the food itself. The use of TV shows and movies connected to children is another way that fast--food restaurant are targeting kids with their ads.