C because he called Americans to recognize civil rights as a moral cause to which all people need to contribute and was "as clear as the American Constitution.
Hope this helps:)
Answer:
um so how u would do his is...
Explanation: search it
The cheap labor in the form of slaves.
Provide integration services as soon as possible for those asylum seekers most likely to be allowed to stay
Time spent waiting around can damage refugees’ chances of integrating, yet they often have to wait months or even years before receiving language training and other integration support, such as skills assessments and civic integration courses. Countries should both shorten the time it takes to assess asylum applications and provide early support to those most likely to stay. Norway provides a good example in offering up to 250 hours of language training for asylum seekers in reception centers.
hope this helps
A skim a passage by reading quickly to get the idea of the passage