Explanation:
a short diagram with a reasonable explanation is the best
She may have had a child but i do not think she ever married.
For argument:
The youth today shows apathy to the human rights violation because they have a strong sensitivity with the people around and is able to understand them.
Against:
The youth is blindly showing apathy to the human rights violation because when they attack, they have no clear evidence to support their perspective. and due to social media influence.
The correct answer would be A. The first step in getting the gist would be to identify the keywords. Getting gist is the same as knowing the main idea of a certain passage. The very first to identify this should be to find keywords that you think is important in the text and speaks of the message of the passage.
Answer:
Explanation:
Hi Dad,
Thank you for thinking of getting me such nice presents! I know how hard you and mom work so it means a lot to me. It is hard to decide because I know if I picked the Playstation, my brother could also use it. The problem is though that I need a new laptop for school. So, I will choose the laptop. We can all use it also. Thank you again for such a wonderful present!
Love,
Me