Explicit information clearly states the whole information and leaves nothing to be questioned. Here, General Burgoyne giving the message to the courier that ended up to Americans shows the explicit information. Thus, option D is correct.
<h3>What is explicit information?</h3>
Explicit information is the sentences that include details that are clear and cannot be debated by others as they are expressed with clear and exact intentions.
Here, in the passage, it is clear that General Burgoyne gave the message to the courier person but that ended up getting delivered to the Americans.
From the passage, it can be said that there were many enemies of the British who passed their messages and information to Americans. Peekskill was a courier man for Burgoyne but he ended up giving the message to Americans.
Thus, option D the message delivered by the courier to Americans shows explicit information.
Learn more about explicit information here:
brainly.com/question/27891413
#SPJ1
Answer:
Nepal is rich in forest. That's why it is called “Green forests are the wealth of Nepal.” Years ago, most of the land of Nepal was covered with forest but due to population growth people have started to clear the jungle for various purposes like cultivation settlement. Even today 29% of land is covered with jungle.
There are 35 major forest types and 118 ecosystems found in Nepal. In terms of growing stocks Shorea robusta, Quercus spp, Terminalia alata, Pinus roxburghii, Abies spectabilis, Rhododendron spp, Alnus nepalensis, Schima wallichii, Tsuga dumosa are the major tree species.
Explanation:
Hopefully this help's :)
Have a great day :D
Answer: ok
Explanation:
the time i went on a plane. Hi my name is aiden and this is my first time on plane. I got on with my mom and dad. i looked at the window to eased my pain about flying. I hold my mother's hand so i known i am safe.
Abigail is jealous of Elizabeth and despises her. She thinks she is bitter and cold. She wants her to die so she can marry John instead of her.