I wanna say that your answer is B. Let me know if you get it right!
        
                    
             
        
        
        
 Answer:
c) It helps me visualize what the author is describing.
Explanation:
 
        
             
        
        
        
 Answer:
B. The walker will not get tired as fast.
Explanation:
Based on the given passage, it is narrated that new electric backpacks which could be used as generating sets to power up electrical appliances were available and the up and down movement of the backpack acted as the generator. 
From paragraph 4 of the given passage, it is said that the up and down motion reduces the weight of the pack. 
Therefore, the detail that should be added to it is that the walker will not get tired as fast. 
 
        
             
        
        
        
here is jack.jack doesnt like his name becoz of being a dogs name and being mocked by chhildren and making fun of him.this makes him angry even at some point a girl named Candy redicules him.his parents tries to console him by telling him how the name was so  significant but he could not hear them so he changes his name to Harry.He appreoaches another smartest girl but telling her his name he is told that the was simillar to that of the girls dog