1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
umka21 [38]
3 years ago
14

I need some help on this

Spanish
1 answer:
Juliette [100K]3 years ago
7 0

Answer:

22. campeonas

23. por primera vez

24. empate

25. se volvieron

26. premio

You might be interested in
Can anyone help with this?
valkas [14]
... i can see the image
7 0
3 years ago
Ejemplos de datos de un ensayo
egoroff_w [7]

Answer:

El ensayo es un tipo de texto en prosa, generalmente de tipo expositivo-argumentativo, en el cual un autor reflexiona, diserta, evalúa o analiza un tema de su elección. Su punto de vista más o menos subjetivo, dependiendo del tipo de ensayo que sea.

Explanation:

6 0
2 years ago
Question 11 (Fill-In-The-Blank Worth 1 points)
Elza [17]
<h3>Change this verb from the present tense to the preterite tense.</h3>

Question 11: Tú estudias.

Answer 11: Tú estudiaste.

You studied.

-

Question 12: Raúl estudia.

Answer 12: Raúl estudió.  

Raul estudied.

-

Question 13: Nosotros pagamos.

Answer 13: Nosotros pagamos.

We paid.

-

<h3>Fill the blank with the preterite tense of the verb in parentheses.</h3>

Question 14: Usted ______________ a la tienda por teléfono. (llamar)

Answer 14: Usted llamó a la tienda por teléfono.

You called the store by phone.

-

Question 15: Lolita ____________con Pablo en la fiesta anoche. (hablar)

Answer 15: Lolita habló con Pablo en la fiesta anoche.

Lolita spoke with Pablo at the party last night.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

5 0
3 years ago
5. Una persona invierte en un producto una cantidad de dinero, obteniendo un 5% de beneficio. Por otra inversión en un segundo p
DaniilM [7]
<h3>A person invests a quantity of money in a product, obtaining a 5% profit. For another investment in a second product, he gets a profit of 3.5%. Knowing that in total he invested $10,000 and that the benefits of the first investment are $330 in excess of those of the second, how much money did you invest in each product?</h3>

Answer: first product = $8,000 , second product= $2,000✔️

Let A and B be the amounts invested in each product.

<h3>A + B = $10,000 } (I) </h3><h3>A·5/100 = B·3.5/100 + $330 } (II) </h3>

(5A - 3.5B)/100 = $330

5A - 3.5B = 100·$330

From (I) we have: A = $10,000 - B } (I)

5($10,000 - B) - 3.5B = $33,000

$50,000 - 5B -3.5B = $33,000

$50,000 - $33,000 = 5B + 3.5B

$17,000 = 8.5B

B = $17,000/8.5 = $2,000 , Investment second product

A = $10,000 - B } (I)

A = $10,000 - $2,000 = $8,000 , investment first product

Answer: first product = $8,000 , second product= $2,000✔️

<h3>Verify </h3>

Benefit first amount = $8,000 · 5/100 = $400

Benefit second amount = $2,000 · 3.5/100 = $70

Excess = $400 - $70 = $330✔️checked!

<h2><em>Spymore</em></h2>
6 0
3 years ago
1. Escribe los sustantivos comunes que aparecen en el texto:
Tcecarenko [31]

Answer:

Los substantivos son como cosas como lapiz, borrador, llanta, camion esos son substantivos.

Explanation:

1. Motocicleta, calle casco

los substantivos abstrales son:

1. Arena, Mar

los substantivos no contables son:

1. Corazon, Tristesa, Felicidad miedo

la tercera te dare UN ejemplo es

jefe de la empresa en la que trabajo traficaba drogas al extranjero

3 0
1 year ago
Other questions:
  • Why is the verb in following sentence in the imperfect tense?
    15·2 answers
  • La arena de las playas de El Salvador es siempre muy clara.<br> True<br> False
    14·1 answer
  • Draw a quick picture to show 54 in two ways. then write the number of tens and ones in each picture.
    14·2 answers
  • Help answering these questions
    5·1 answer
  • Completa la frase con la forma correcta del verbo acabar de. (Complete the sentence with the correct form of the verb acabar de.
    10·2 answers
  • Which is not a step in recycling?
    15·2 answers
  • Los estudiantes ______ a la clase de historia
    11·1 answer
  • Question 1: Escoge la opción correcta para completar la siguiente oración.
    9·2 answers
  • Which subject is NOT taught in Peruvian schools?
    9·1 answer
  • Escoge.
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!