Answer: D. The resolute desk has a fascinating history
Explanation:
This double pedestal partners' desk, usually called the "Resolute desk", was made from the oak timbers of the British ship H.M.S. Resolute as a gift to President Rutherford B. Hayes from Queen Victoria in 1880.
This desk remained, however, on the Second Floor of the Residence in the President's Study.
If the question is identify the sentence without an error then the answer is D- Henrietta is smarter than her.
How does the historical setting of the passage contribute to the theme?
A. It creates the setting for the theme of desperation and the struggle to gain wealth.
В. It Illustrates the environment for the theme of man verses nature in the wilderness.
C. It emphasizes the harsh conditions to be overcome for the theme of perseverance.
D. It shows the attitude of the men for the theme of an overwhelming desire for more.
The historical setting of the passage contributes to the theme It emphasizes the harsh conditions to be overcome for the theme of perseverance. Thus, option "C" is correct.
<h3>Why is the historical setting important?</h3>
In books, a strong knowledge of the historical context behind a work's composition can give us a better understanding of and preference for the report.
In interpreting historical events, context can help us understand what inspires people to behave as they did.
Thus, option "C" is correct.
To lern more about historical setting click here:
brainly.com/question/2304864
#SPJ1
Answer:
As was asked in the question above, here are the reasons for agreeing that the use of GMOs in food is ethical:
GMOs are the result of well-established and monitored scientific research, which guarantees their efficiency.
GMOs undergo a variety of tests to ensure that they do not cause problems.
GMOs increase the production of food in the world, which can decrease the number of people who do not have access to food worldwide.
GMOs are usually products that have less pesticides in their plantations and therefore less pesticides ingested by humans.
GMOs may have an increase in nutrients than normal products.
Explanation:
GMO is the acronym that stands for Genetically Modified Organism, which is an organism genetically engineered to present characteristics favorable to the human race. These GMOs are usually used in agriculture through products of animal or vegetable origin and promote larger grains, more nutritious products, pest-resistant vegetables, greater product production, among others. Although they are produced with good objectives, these products are very controversial, since many people do not find safe and even ethical changes in the DNA of living beings.