Answer:
My responsibility in my community was always picking up discarded trash on the side of the road. I know it's small but it really helped the people in my neighborhood. I also had to take care of the community garden. :)
The answer is D. 4
The passage talks about how cats like to get attention, sentence 4 states "<span>The little rascals always find ways to snag some affection and attention" which is the main idea of the whole passage.
Hope this helped. Have a great day!</span>
The significance of this quote is Montag's realization of what his job is actually about and what it implies. He became a fireman because he was meant to. However, he is now haunted by this new feeling and does not know anymore what is right and what is wrong.
Answer + Explanation:
The woods in Tuck Everlasting are <u>mesmerizing and almost magical</u>. <u>There is a somber, muffled quietness in the woods that almost feels claustrophobic.</u> According to the book, it is <em>a sleepy woods</em>, which makes the characters subdued and nervous. This<em> magical quality</em> makes the <em>people fearful of the woods and hesitant about entering</em>. The <em>magic in the trees</em> is presumably because of<em> the spring that runs through it</em>.