I would pick "B" because it because you cant find out anything else from the title
Answer:
d)The boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.
Explanation:
The above option is the sentence that best completes the paraphrase of the passage.
From the passage, we discover that the bus boycott started in 1955. So, it means that the bus boycott continued till Supreme Court came in 1956. The coming of the Supreme Court brought a lasting solution.
Therefore, the boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.
For most part of his life William Blake was not recognized as the great artist he is considered today, and it was mainly because of the lack of technology to print his engravings. He is considered as the Complete British Artist, he was a poet, a painter and an engraver, so his work needed to be seen from three angles to be fully understood.
The answer to this question is his engravings.
<span>"The Silent Protesters" Time 14 August 2009: 56.</span>