The inference is that the word choice that would best complete Paulo's analysis is Its physical features.
<h3>How to illustrate the information?</h3>
According to the text that is being analysed by Paulo, we can note that it is under the subheading of the physical features of the Grand Canyon that George Wharton describes its magnificence
Therefore, the correct answer based on the text, he is talking about George Wharton's commentary about The significance of the Grand Canyon based on its physical features.
Under the subheading its physical features George Wharton Jones primarily uses commentary to explain the Grand Canyon’s magnificence.
Therefore, the inference is that the word choice that would best complete Paulo's analysis is Its physical features.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer:
Personification
Explanation:
This is a type of personification. Personification is like a figure of the speech in which the non-living things are present as living things such as human beings. This is an art in which non-human things are present as living things. Personification is the quality that presents the qualities, feelings, emotions, and sensation and the gestures with the help of metaphor.
Thus here the lines such as where far remote/ the moonbeam gloats carry a personification in its meaning.
That is a metaphor, for it is a direct comparison to to unlike things (world as a stage, men and women as players), without using "like" or "as."
Answer:
In the novel, Frankenstein, by Mary Shelley, Victor Frankenstein creates a monster from the scraps of body that instantly becomes a reject in society. Frankenstein tells the story of gifted scientist Victor Frankenstein who succeeds in giving life to a being of his own creation. However, this is not the perfect specimen he imagines that it will be, but rather a hideous creature who is rejected by Victor and mankind in general.
Explanation:
The claim in the passage, "Beyond Thirst: The Global Water Crisis" is this: "Left unchecked, the crisis will only worsen."
<h3>What is a Claim?</h3>
A claim is an opinion that is usually made at the introductory part of a text. In the second paragraph of the cited passage, the author claimed that there is an existing challenge with water, which left unchecked, will only worsen.
In the body of the passage, he supported this claim with proof.
Learn more about claims here:
brainly.com/question/2748145