Answer:
Personification, and simile.
Explanation:
Let me know if this is correct!
Instances of magic realism in the passage with explanations are listed down.
Explanation:
<em />
<em>"Her husband
</em>
<em>emerges from the light and comes toward
</em>
<em>her, taller than the palms, walking on water"</em>
<em />
This part of the passage employs the technique of magic realism.
It is when the improbable things like myths, legends, larger than life comparisons are interspersed in a realistic narrative so as to make sense of things that do not otherwise make much sense.
Here, the woman does not believe her eyes when her husband appears in the skyline so the imagery that describes his appearance is used in this way to convey the magical emotion.
answer:Soda had found Pony's sweatshirt at Buck's and saw that Dally knew where Pony was hiding. Soda's letter shows how worried both he and Darry are and how much they miss Pony. ... Because of this , Dally tells Johnny and Ponyboy that it is safe to go out for a drive and get some food.
Answer:
He's in love with someone who doesn't love him back
Explanation:
Benvolio finds out that Romeo is sad because he's in love with Rosaline, but she swore to remain unmarried and not have extramarital sexual intercourse.
Hope this helps, and please mark me brainliest if it does!
Answer:
A). Attending work everyday.
Explanation:
Job skill is described as a set of abilities or talents that permits an individual to accomplish a particular job. A candidate while appearing for a job needs to propose a list of his skills or abilities to the employer in order to qualify for the post. These skills include management and leadership skills, technical skills, organizational skills, analytical skills, etc. which could be learned through experiential learning.
In the given question, 'attending work every day' does not exemplify a job skill as it does not reflect one's ability to accomplish a specific job but rather doing it with punctuality while the other options like 'being creative, working well in groups or teams, or being good with computers' exemplify expertise or talent that can help accomplish various jobs at an organization. Thus, <u>option A</u> is the correct answer.