Answer:
The description during the horse race improves the scene by making me feel as though I am in the action and experiencing events at the same time Paul is. I can see Paul taking note of what is around him as he and the grey pass one horse at a time. The description of the horse sizzling like lightning makes Paul's win seem really exciting.
Explanation:
Answer:
No
Explanation:
Today/ I/ came too late/ to school/and/my teacher /became very mad.
Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.
Answer it's prepositional