The correct option is THE WORD CHOICE DARKENS THE TONE.
From the passage it can be seen that the author took care to use words that will arouse and sustain the suspense of the readers. The word choice in the excerpt gives the passage a dark tone that will raise the curiosity of the reader about the eventual outcome of the event stated in the passage.
        
                    
             
        
        
        
Answer:
Sneakers
Explanation:
Moaning is describing myrtles. Therefore, we're talking about the sneakers, light up when she runs is describing what the sneaker does in motion. 
 
        
                    
             
        
        
        
Answer: A). People can have a big impact on others' lives without realizing it. 
Explanation: The other options seem worthy as well but this one is the appropriate choice.
 
        
             
        
        
        
I believe the answer to this question would be either a metaphor, idiom, or alliteration. But this would most likely be idiom because people can interpret different meanings of this phrase negative or positive and can take it personally or extensively.
        
             
        
        
        
Answer:
The growth emphasizes God's promise to make the descendants of Abraham inhabit the whole wide world.
Explanation:
After the famine and Joseph managed to save his family and the nation from it, Pharoah gave permission for Joseph and his family to reside in any land they want in Egypt. In the land of Goshen where they chose to live, the Israelites began to multiply rapidly. This is in accordance to the promise that God made to Abraham that he will multiply his future generations and make them settle in all parts of the world.