Answer:
Ariadne has fallen in love with Theseus at first sight, and so she decides to help him to overcome the Minotaur. She gives Theseus a ball of thread so that he can find his way back out of the labyrinth where the Minotaur is imprisoned.
she helps the group cause she was in love withTheseus
Explanation:
Answer:
factors, attitude, facial expression, and origin of people
Explanation:
Answer:
Indulgences
Explanation:
In a simple way, we can say that the indulgences represented the sale of pardons that the early Catholic Church promoted. These indulgences were a type of document that absolved people from sin by paying or donating goods to the church, such as property and precious metals. This practice was carried out between the end of the Middle Ages and the beginning of the modern era and marks a time of religious abuse. Indulgences were one of the reasons that stimulated the Protestant reformation.
Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.
Answer and Explanation:
In Amy Tan's short story "Rules of the Game", the conflict is mainly external, man vs. man or, more specifically, daughter vs. mother. Waverly and her mother seem incapable of understanding each other's feelings and demonstrations of such feelings. That is made very clear toward the end of the story, when the mother proudly introduces Waverly to every one, even strangers, on the street. Waverly is a sort of child prodigy, a chess genius, and her mother can't help but display her. Waverly, however, does not enjoy being exhibited, reacting in a way that is disrespectful and offensive, in her mother's opinion.