The correct answer is Television portrayed a lifestyle that many people tried to imitate.
The popularity of TV during the 1950's helped to shape a conformist culture in the US. A majority of the programs during this era were family friendly and portrayed an idealic, suburban lifestyle that Americans tried to imitate. This included shows like "I Love Lucy" and "Leave it to Beaver."
More Americans were able to buy homes after the WWII because of the purchasing power of the American Dollar. In order for the country to experience a drastic economic change, it had to change its policies about taxes, cost of living, and personal wages of its people. So during that time period, people had a lot of money and decided to change their old ways of living in the city and moving into the suburbs to buy a lot and build their own houses there. They found that life was more peaceful and quaint as compared to the city life that's why there was a boom in suburban life after the WW.
Answer:
"Starting today, I need to forget what's gone. Appreciate what still remains and look forward to what's coming next."
"Pain makes you stronger, fear makes you braver, heartbreak makes you wiser."
"I will not allow myself to not feel chosen every single day. And I’ll wait till whenever that is." — Hannah Brown
"Sometimes good things fall apart so better things can come together."
"Live for what today has to offer, not for what yesterday has taken away."
"Accept what is, let go of what was, and have faith in what will be."
"Don't be afraid to start over. It’s a brand new opportunity to rebuild what you truly want."
"Inhale the future, exhale the past."
"Don’t cry because it’s over, smile because it happened."
Answer:
B: Both empires sought to project power as a mean of expanding their territories.
Explanation:
We can eliminate A as the passage mentions nothing about rebellion.
B is correct, by elimination of other options and I got it right on edge.
We can eliminate C as it does not mention a comparison between the two nations, thus we can not decide who had more political power.
D is wrong because the passage mentions the Songhay extracting wealth, but option D places wealth extraction on the Mughals.
Hope this helps.
Your answer is C :) hope i helped! mark me as brainliest ?