The answer is c from memory
Answer
Question 6 is Adjective i think
Question 7 is Adverb
Answer:
Two days later, Leo doesn’t see Stargirl at school until after lunch. But after lunch, he hears a laughing voice asking, “What do you have to do to get somebody’s attention around here?” When he looks, he sees a girl in jeans, sandals, makeup, and hoop earrings. When Leo incredulously asks, “Stargirl?”
Explanation:
It is because of how she looks.
The rhetorical device used in the passage is simile, since we have two things being compared with the use of the word "like", as explained below.
<h3>What is simile?</h3>
Simile is a type of figurative language often used as a rhetorical device. The purpose of a simile is to compare two different things so as to give one the qualities of the other. A simile will always rely on the use of words such as "like" or "as".
In the passage "Watching Genna dance is like watching snowflakes swirl in a breeze," two different actions are being compared. Notice that the word "like" is present, which makes the simile quite easy to identify. Perhaps what the speaker means is that Genna dances as beautifully as the snowflakes swirl in a breeze.
Learn more about simile here:
brainly.com/question/14234454
#SPJ1
That answer is D and the reason why