The inference is that the lesson from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given.
In this case, the inference is that the lessons from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health. It's also important to stay fit and exercise.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer:
Lifestyle, serious health issues and age.
Explanation:
Health is a right, even though in several countries it's not considered so. when doing a research about health it's important to understand how health is not precisely just the lack of sickness, but instead, it's the complete wellbeing of the person. Therefore, there will be many factors that affect it, nevertheless, the most important one is Lifestyle. Lifestyle may include many other insights, but exercise, eating habits and load of stress should be enough for knowing how the person develops everyday. Then, if the person has any health issues such as diabetes, high blood pressure or a cardiac condition, this will definitely affect the way that the health service should treat the case. And finally, the age also affects the study. It's not the same a baby's health than a grown up or even a elder. This way, age affects severely the study and also provides some important information about the audience in general.
Answer:
Control
Explanation:
To delete an entire word at a time, you hold down the control key with backspace
which is Ctrl + Backspace
hope this helped
Answer:
who killed his wife is the adjective phrases