1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
navik [9.2K]
3 years ago
8

I will give out brainliest. Please could you do all of them. Thanks :)

German
1 answer:
KatRina [158]3 years ago
4 0

Answer:

I hope this helps down below

Explanation:

1. Ich lese gern.

2. Was liest du zur Zeit?

3. Meine Freundin fahrt (a has umlaut in fahrt) nach London.

4. Ich fahre im Somer Rad.

5. Wir sehen nicht jeden Abend fern.

6. Ich trage ein schwarzes Kleid.

7. Unsere Lehrerin spricht sehr gut Deutsch.

8. Wir sprechen mit unseren Brieffreunden.

9. Samstag schlafen ich bis elf Uhr.

10. Mein hund schlaft (a in schlaft has umlaut) auf meinem Bett.

You might be interested in
Please help for my German homework! *WILL MARK BRAINLIEST*
Assoli18 [71]

Answer:

1. B

2. G

3. I

4. C

5. H

6. J

7. A

8. E

9. F

10. D

Explanation:

bc i said so ( im fluent in german lolz)

6 0
3 years ago
German Please Help!! I'll give brainliest, thank you, and 5 stars to anyone with the correct answers!! DO NOT give me spam answe
Fed [463]

1. Wie sieht Richard Kohl aus?

Answer:

Er ist braunhaarig und sieht jung aus.

Explanation:

What does Richard Kohl look like? He is dark-haired (literally: brown-haired) and looks young.

2.  Was ist deine Lieblingsfarbe?

Answer:

Blau

Explanation:

What is your favorite color? - Blue.

3. Wie heißt "small" auf Deutsch?

Answer:

klein

Explanation:

What's the German for "small"? - Klein (small).

4. Translate: They look colorful.

Answer:

Sie sehen farbig aus.

Explanation:

"Sie sehen gern fern" means "They like watching TV". The other two options have "she" as the subject.

5. Translate: How do I look?

Answer:

Wie sehe ich aus?

Explanation:

Only the last option contains I (ich).

6. Translate: Are you all new here?

Answer:

Seid ihr neu hier?

Explanation:

"you all" is ihr in German. The other option with <em>ihr</em> means <em>Do you see</em>?

7. Translate: Who watches TV?

Answer:

Wer sieht fern?

Explanation:

Who is wer in German. The other option with wer is ungrammatical.

8. Translate: She looks pretty.

Answer:

Sie sieht schön aus.

Explanation:

She is sie in German. The other option with sie means "She likes to look", which does not make much sense.

9. Translate: Are there <u>ships</u> on the Rhine?  

Answer:

Gibt es Schiffe auf dem Rhein?

Explanation:

There is/are is translated as es gibt.  

Hope this helps.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Ein Mädchen sagte Hallo<br> Wut tis mean?
jeka94
It means “one girl said hello”
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Ist fortnite besser oder Gta5 ​
Paladinen [302]

Answer:

GTA Xbox fridge

Explanation:

okay okay.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
How do you answer "Welches Datum haben vir heute?" In German.
forsale [732]
That means what's today's date.
So... You would say...

•Heute ist der 10 Januar 2017.
3 0
3 years ago
Other questions:
  • Übernehmen Sie bitte die Rolle des Senders und denken Sie sich eine Szene/Situation/Zusammenhang aus, in der Sie den Satz, Ein H
    12·1 answer
  • Can someone translate this into German: Yes I do get along with my family, but I argue with my older brother sometimes.
    14·2 answers
  • Can someone tell me whether the word order in my sentence is correct?
    7·1 answer
  • PLEASE HELP FOR MY GERMAN HOMEWORK
    7·1 answer
  • Please help!!!!Find the opposites.
    10·1 answer
  • Zapisz podane zdania w czasie przeszlym perfekt
    15·1 answer
  • Plssssssssssssssssssss
    14·1 answer
  • Utwórz zdania z podanych wyrazów i je zapisz.
    5·1 answer
  • Wpisz brakujący czasownik hängt/liegt/steht/sitzt i uzupełnij zdanie tak, by stanowiło opis Twojego pokoju. 8p
    12·1 answer
  • Ä Ö Ü ä ö ü ß
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!