I think it’s C but check in on that
Turner’s thoughts about high tide the following day reveals her excitement about seeing Lizzie the next day.
<h3>What is an excitement?</h3>
A feeling where the person expresses eagerness and excited behavior for a particular event, is known as a feeling of excitement. In the passage given, it can be concluded that Turner is excited to meet Lizzie on the following day.
Hence, option C holds true regarding excitement. The complete question with the context of the story has been attached in the image for better reference.
Learn more about excitement here:
brainly.com/question/15413578
#SPJ1
I would say C. The passage is talking about death and C is the only one that mentions death.
Answer:
Explanation:
The historical detail that can best help clarify a reader's understanding of the information in the excerpt is Immigrant factory workers who spoke the same language were separated from each other at work.
Explanation:
The historic detail of separating workers that spoke the same language, clearly explains the general idea of the excerpt sin Yiddish is spoken by Jewish people, Italian by Italian people, English by several groups from different countries, along with their language differences they may have beliefs and other kinds of differences that could generate a conflict.