The inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as D. The writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given in a literary work.
The subject by subject comparison is the discussion of each subject separately but still using the same basis of comparison to select the points and arrange them in order.
In this case, the inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as the writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph
Note that the complete question wasn't found and the option was chosen based on the information given.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer:
Tybalt
Explanation:
Tybalt sends a letter to Romeo's house to challenge him to a duel because he is mad that Romeo crashed the party.
I would say I will definitely check reliability and safety.
Answer:
Thomas Paine supports his idea that there is "no country on the globe" as capable of raising a fleet as America" by saying; see explanation
Explanation:
Thomas Paine supports this idea by saying that timber, tar, iron and cardage are America's natural produce, therefore America don't need to import any of that. But that the Dutch who makes profits by hiring out their ships of war to the Spaniards and Portuguese, imports most of the materials they use.
Thomas Pain used his persuasive ability in his pamphlet 'Common Sense" to present ideas that will make Americans fight for political independence from the Great Britain. He succeeded in convincing many Americans including George Washington to seek redress.