Answer:
1. The kind of competition Sandy joined was a writing competition.
2. From the text, we can infer that the writer was proud of Sandy because Sandy was a female who was the most successful at the competition.
Explanation:
From the passage, we discover that from Mrs. Karina congratulatory message to Sandy, Sandy was actually part of a writing competition which involved synopsis writing.
Also, Mrs. Karina congratulated Sandy and was proud of her because she tends to be the only female that was successful in the writing competition to emerge as the second position winner.
Answer:
i dont get what ur asking
Explanation:
Autonomy is within sovereignty. autonomy basically is having some form of freedom of self governing and this not mean a sovereign state. sovereignty on the other hand is the totality of a nations delineated boundary where a country exercise full control especially in the form of defense.
The rhetorical device that is most clearly used here is:
<h3>What is ethos?</h3>
Ethos is a rhetorical device that refers to the credibility of a person to speak on a subject. In the passage above, the speaker mentions some factors that make him qualified to speak on the matter in question.
He has the academic qualifications and the requisite community involvement that provides the needed experience to complete the project. So, we can say that the ethos rhetorical device was used in this case.
Complete Question:
Read this excerpt from a students college application:
In addition to academic and extracurricular achievements in school, I am an involved member of my community. I volunteer at the local animal shelter every Saturday morning, and I help build houses for a nonprofit organization a few times a year with my family.
Which of these rhetorical devices is most clearly used here?
A.Text structure
B.Ethos
C.Parallelism
D.Inductive logic
Learn more about ethos here:
brainly.com/question/11868443
#SPJ1