Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
<span>λ = v/f'
The wavelength would be equal to 6250000.</span>
Answer:
Explanation:
The unification of Romania and Moldova (Romanian: Unirea Republicii Moldova cu România) is a popular concept in the two countries beginning with the late 1980s, during the collapse of communism. The Romanian Revolution in 1989 and the independence of Moldova in 1991
Answer:
I think if its bulk reducing it needs to be placed near the consumer. Bulk gaining needs to be put near the inputs for the product. ALSO for the one one top Weber says its the location of raw materials, location of market, and transportation cost