i want to help you but i dont know what is the article.
The superlative form is usually formed by adding an "est" to the adjective. When an adjective has more than one syllable, the comparative and superlative forms are made by adding "more" (comparative) or "most" (superlative) in front of the adjective.
The rhetorical device used in the passage is simile, since we have two things being compared with the use of the word "like", as explained below.
<h3>What is simile?</h3>
Simile is a type of figurative language often used as a rhetorical device. The purpose of a simile is to compare two different things so as to give one the qualities of the other. A simile will always rely on the use of words such as "like" or "as".
In the passage "Watching Genna dance is like watching snowflakes swirl in a breeze," two different actions are being compared. Notice that the word "like" is present, which makes the simile quite easy to identify. Perhaps what the speaker means is that Genna dances as beautifully as the snowflakes swirl in a breeze.
Learn more about simile here:
brainly.com/question/14234454
#SPJ1
Answer:
An authors bias for or against something" is the correct definition of slant in a literary sense, but of course "slant" can also refer to an angled or inclined surface.
Explanation: