Answer: to encourage readers confidence in Ellery
Explanation: Usually in the real world when you're depending on somebody, you either look to them or their next interaction. That's where you get the saying "I look up to you" Because they sure did look "up" at the clock
It means that one should never lose hope because nothing is ever completely dark, there is always something good to which we can cling.
Answer:
It would help build your credit score.
Explanation:
Making small purchases and paying off your payments is one of the best way to build your credit score, especially at a young age. If you are at least 18, I would recommend getting a credit card so that when you get older, you will have a good credit score to get loans for a car or even a house.
The correct word is “gazed”. The verb gaze is used to describe the action of looking / staring at something for a long period of time – be it because that something being watched is impressive or simply because the watcher is distracted and pensive. In the passage, the word gaze does NOT impact the mood.
What really impacts the mood in the passage are the other words – marvels, profound, wonder, mysterious, spectacle and phenomena – since their meaning convey an idea of something unnatural, exciting and incredible happening before the eyes of the narrator.
The passage was taken from the book <em>A Journey to the Centre of the Earth</em> by Julio Verne. The narrator is struggling to describe his sensations when he finds a gigantic cavern and the Central Sea below the surface of the Earth.
About 90% of all stars are in the main sequence including our very own sun. They are the stars that are going through nuclear fusion, turning hydrogen atoms into helium.