Answer:
A. It is ironic that destroying the thing keeping them afloat may save them.
Explanation:
Answer:
It is a pun.
Explanation:
This is because it is a figure of speech that exploits a word's meaning in this case that the book was impossible to put down.
Onomatopoeia is a formation of a word from a sound associated with what is named
My dear friend,
Hope you are getting on well with your studies. What is your holiday's programme this year ? i am sure that you have not planned anything so far and i want you to spend the long holiday with us this year.
i have great pleasure to inform you that my daddy has taken a house at nongmynsong , Meghalaya . you know its a very beautiful place with cool refreshing air and the hanging gardens. from the balcony.Please do simply come and let's have a jolly good time together. I do hope you will give me a positive reply. I will let you know all arrangements later,and then we can go together.
Anxiously awaiting your early favourable reply.
With best wishes! From person
To person
The speaker's idea about the main topic of the passage is B. He praises the advantages of being frozen in time.
The main idea also known as the context clues in the passage got the speaker talking about the advantages of being frozen in time, in the excerpt <em>Ah, happy, happy boughs! that cannot shed</em> is just a a depiction of being stuck in happy times.
<h3>What is a main idea?</h3>
The main idea is an author's message about a topic. It is often expressed directly or can be implied. The main idea can also be called a context clue.
In the poem, the idea is expressed directly.
Read more about <em>main topic</em> here:
brainly.com/question/2684713