1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Shalnov [3]
3 years ago
8

Carlos makes the claim "Shere Khan and his followers have lost all respect for the Jungle Law." Which detail from the passage be

st supports this claim? "Also, I paid for him with a bull when he was accepted. The worth of a bull is little, but Bagheera's honor is something that he will perhaps fight for." "A bull paid ten years ago!" the Pack snarled. "What do we care for bones ten years old?" "Or for a pledge?" said Bagheera, his white teeth bared under his lip. Well are ye called the Free People!" "He has eaten our food; he has slept with us; he has driven game for us; he has broken no word of the Law of the Jungle​
English
2 answers:
antiseptic1488 [7]3 years ago
4 0

Answer:

b

Explanation: just took the quiz

andrezito [222]3 years ago
3 0

Answer:

I might be a bit too late but the answer is B.<em> "A bull paid ten years ago!" the Pack snarled. "What do we care for bones ten years old?" </em>

Explanation:

i just took the test

You might be interested in
If you do not understand a word in a sentence you can look at your other words around it for
luda_lava [24]

Answer:

Context clues

Explanation:

This is a prevalent reading method that enables you to understand a text despite not knowing what some of the words mean; it's essentially like fill in the blank, for ideas. In fact, using context clues can not only make you understand vocabulary words better, but in can improve your understanding of a passage.

5 0
4 years ago
What quality of Mr. Bumble's character is emphasized by his name in the passage?
Mice21 [21]
Your answer will be ridiculous for people in the future
6 0
3 years ago
Find the prime numbers of 47 31 92 63 57 135
Contact [7]

47, 31, and 57. Nothing multiplies to get these numbers.

4 0
3 years ago
Read the exchange between Hamlet and Claudius in Act IV.
sukhopar [10]

Answer:

Death reduces everyone, even Kings, to worm foods

Explanation:

Hamlet is saying that a man may fish with the worm that eats a king and then, eat the fish that has fed of the worm.

This is to say that death can reduce everyone.

From the excerpt, Hamlet said a king can be reduced to food for worms, and the worms in turn are used to feed a fish, the fish can then be food to a common man. This is to show that no matter how powerful a person is, he can still be reduced to nothing.

8 0
3 years ago
Which seismic waves travel most rapidly?
AveGali [126]

Answer:

p waves.

Explanation:

6 0
4 years ago
Other questions:
  • Which literary device is being used here. - out, out, out out, i say, get out of my sight and do not stay!
    12·1 answer
  • What is the meaning of the root shared by the words malady, malicious, and malignant
    10·2 answers
  • Which of the following statements accurately illustrates how Momma is affected by her return to Alabama?
    8·2 answers
  • In The day if the Butterfly, how does writer reveal Gladys character?
    8·1 answer
  • The images in lines 1–5, such as “it vaults the tallest obstacles” and “How rapidly it pounces,” convey the impression that hatr
    6·2 answers
  • Find in the text words that mean the same as: to worry about something,principle or idea
    8·1 answer
  • if you have a nice momand a nice step mom or a nice step dad or dad and the both were as nice as you thought like if they both w
    11·1 answer
  • Cuales son las principales sustancias de desecho<br>la pregunta es de ciencias naturales​
    5·1 answer
  • Choose the indirect object in the sentence below.
    9·1 answer
  • How is Loki different in "the death of balder" than he was in “The Theft of Thor’s Hammer”?
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!