Answer:
1: B 2: B 3: She fears Dorthy for the shoes she wears, and the allies she's making.
Explanation:
don't quote me, my best answer after seeing movies and reading both wickeds.
Answer:
the answer is C . neither .
Explanation:
neither means u disagree to both
The answer is: his isolation on a lost island.
In the passage from Daniel Defoe's "Robinson Crusoe," the narrator reflects on how he has disappointed his family's request and desire to stay at home safely. In that way, his life would have been easier, more comfortable and he would not have had to suffer. Nonetheless, he confesses he has always had a tendency to venture into the sea, against his family's wishes.
Answer:

Explanation:
Hobbies are the activities that we can do whenever we are free. Hobbies might<u> include:</u>
1) Book Reading
2) Playing favorite sport
3) Playing games
Etc.
![\rule[225]{225}{2}](https://tex.z-dn.net/?f=%5Crule%5B225%5D%7B225%7D%7B2%7D)
Hope this helped!
<h3>~AH1807</h3><h3>Peace!</h3>
Answer:
A summary begins with an introductory sentence that states the text's title, author and main point of the text as you see it. A summary is written in your own words. A summary contains only the ideas of the original text. Do not insert any of your own opinions, interpretations, deductions or comments into a summary
Explanation:
A summary must be comprehensive: You should isolate all the important points in the original passage and note them down in a list. Review all the ideas on your list, and include in your summary all the ones that are indispensable to the author's development of her/his thesis or main idea.
<em>Hope I helped you❤️</em>