Answer:
Figurative language shows that if all immigrants told their stories, we would have pages and pages of narrative.
Explanation:
The figure of speech used in the sentence above is the hyperbole that is used when the author wants to exaggerate information. This figure shows how there are many immigrants who have suffered very difficult moments in their journeys away from their homeland, if each of them were to tell their stories, we would be listening to them forever and the story would have countless pages.
Thomas Hardy's poems reflected A. an appreciation for love and life.
All of his works are generally quite positive and have an enthusiastic outlook at life.
Answer:
- Para 23: "We got to their dwellings, where we saw they had built a hut for us with many fires in it"
Explanation:
As per the question, the 23rd passage would provide the most adequate supporting details to substantiate the claim that 'de Vaca's encounter with the native Americans might be the cause of Vaca's kind and generous treatment of them in his later life.' This is reflected through the descriptions in the passage like 'we got to their dwellings...in it' as it shows that this experience made him understand their life, culture, and values which they offer to others despite being indigenous. Thus, this not only supports but justifies the claim as well. Hence, <u>para 23</u> is the correct answer.
Answer:
Explanation:
Relationships are one of the most important aspects of our lives, yet we can often just how crucial our connections with other people are for our physical and mental, and it's not whether or not you're in a committed relationship, but it's the and changes in how we define community mean that who we connect with. Illness, injury or developing a long term medical condition. a job loss or new job. a relationship break-up. change in whānau (family) make-up (for example, a new baby, or the separation of parents)
PLZ MARK AS BRAINLIEST