1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Nadya [2.5K]
3 years ago
13

The central message or the lesson learned from a story.

English
1 answer:
olga55 [171]3 years ago
6 0

Answer:

theme

Explanation:

You might be interested in
When jefferson writes that the king has called together legislative bodies at places unusual, uncomfortable and distant from the
spayn [35]

b. hyperbole

the author is exaggerating the situation

7 0
3 years ago
Gulliver calls the farmer's daughter Glumdalclitch. What does it mean?
sladkih [1.3K]
Little nurse i’m pretty sure
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which is a concrete noun- flower- respect- good- love
Lena [83]
Flower is a concrete noun

I hope I've helped!
7 0
4 years ago
Read 2 more answers
Which detail identifies the point where the pacing speeds up in this excerpt?
Gnoma [55]

The inference is that the detail that identifies the point where the pacing speeds up in this excerpt is "But one Sunday, having gone to take a walk in the Champs Elysees to refresh herself after the labors of the week, she suddenly perceived a woman who was leading a child. It was Madame Forestier, still young, still beautiful, still charming".

<h3>What is a inference?</h3>

It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given in the literary work.

In this case, the inference is that the detail that identifies the point where the pacing speeds up in this excerpt is "But one Sunday, having gone to take a walk in the Champs Elysees to refresh herself after the labors of the week, she suddenly perceived a woman who was leading a child. It was Madame Forestier, still young, still beautiful, still charming.

Learn more about inference on:

brainly.com/question/25280941

#SPJ1

7 0
2 years ago
James is buying school supplies. He buys a notebook for $2.45 a package of mechanical pencils for $3.79 and an eraser for $1.55
Natali [406]

Answer:

$7.79

Explanation:

add them all together.

2.45+3.79+1.55=$7.79

8 0
3 years ago
Other questions:
  • When deciding on the speech topic, it is most important to consider:
    11·2 answers
  • Read the passage:
    13·2 answers
  • In which of these sentences does the italicized pronoun refer to the person
    14·1 answer
  • Which additional detail can best clarify the information in the passage? a description of Viking ships and navigational techniqu
    12·2 answers
  • When is a phrase considered a cliché?
    9·2 answers
  • To kill a mockingbird bird summary on chapter 20​
    5·2 answers
  • 10. Would sex be considered a basic pleasure in Utopia?
    5·1 answer
  • ASAP!!! i will mark BRAINLIEST!<br><br><br><br> What dors provision mean?
    9·2 answers
  • What is a common characteristic of Gothic literature? Select all that apply.
    8·1 answer
  • PLS HELP! WILL GIVE BRAINLIEST TO PERSON WHO ANSWERS CORRECTLY!
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!