Answer:
THE ROLE OF THE MEDIA
IN A DEMOCRACY
by George A. Krimsky
In a free-market democracy, the people ultimately make the decision as to how their press should act, says George Krimsky, the former head of news for the Associated Press' World Services and author of Hold the Press (The Inside Story on Newspapers).
Answer: He went to the princess castle
Explanation:
The correct answer is C) Both poems acknowledge that war is painful and causes suffering. <em>War is kind</em> highlights on the how unjust war really is while <em>The Colored Soldiers</em> highlights how war can have positive outcomes. Both writings however are similar in that they acknowledge that war is both painful and causes suffering whether its is positive and/or unjust or not.
We can see from the passage that dolphins have become a symbol of a new age of love, peace and harmony.
According to the writer, people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
<h3>What are dolphins?</h3>
Dolphins are actually known as cetaceans that are small-toothed and possess curved mouths. These creatures are known to be marine creatures that are found in every ocean. There are 36 dolphin species.
We can see that from the passage above it's clear that the writer shows that people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
Learn more about dolphins on brainly.com/question/7965205
It's human, human is always on top of the food chain.
Good Luck.