Answer: I would say C
Explanation: Why? Well if you think of it this way, if you throw a ball at someone what effect would it be on the person? There’s the possibility that they could get hurt which stops you form saying you or no to the specific action
Answer:
b. a collection of test scores from students taking state tests.
d. a set of stored information related to banking clients’ transactions.
Explanation:
A database management system (DBMS) can be defined as a collection of software applications that typically enables computer users to effectively and efficiently create, store, modify, retrieve, centralize and manage data or informations in a database. Thus, it allows computer users to efficiently retrieve and manage their data with an appropriate level of security.
Generally, a database management system (DBMS) acts as an intermediary between the physical data files stored on a computer system and any software application or program.
Hence, it is a software that enables the organization to centralize data, manage the data efficiently while providing authorized users a significant level of access to the stored data through the use of a server.
In conclusion, a database comprises of several data obtained from various sources or users. Some examples of databases in this scenario are;
I. A collection of test scores from students taking state tests.
II. A set of stored information related to banking clients’ transactions.
The rhetorical device used in the passage is simile, since we have two things being compared with the use of the word "like", as explained below.
<h3>What is simile?</h3>
Simile is a type of figurative language often used as a rhetorical device. The purpose of a simile is to compare two different things so as to give one the qualities of the other. A simile will always rely on the use of words such as "like" or "as".
In the passage "Watching Genna dance is like watching snowflakes swirl in a breeze," two different actions are being compared. Notice that the word "like" is present, which makes the simile quite easy to identify. Perhaps what the speaker means is that Genna dances as beautifully as the snowflakes swirl in a breeze.
Learn more about simile here:
brainly.com/question/14234454
#SPJ1
Answer:
puffy, huge, and gloomy sometimes
Explanation:
These are the adjectives of a cloud sometimes