Answer:
The type of evidence used in the passage is:
A. statistical evidence.
Explanation:
In the passage we are analyzing here, the author mentions a couple of percentages to make his point. This is an example of statistical evidence. This type of evidence relies on numbers, usually resulting from surveys and researches, to offer support to a claim. If I say, for instance, that 70% of people who eat eggs lose fat and gain mass more quickly than those who do not eat eggs, I will be using statistical evidence to prove my point that eating eggs is helpful for bodybuilders - that is just an example.
Answer:
In its stable molecular form, oxygen exists as two atoms and is written O2. to distinguish it from an atom of oxygen O, or ozone, a molecule of three oxygen atoms, O3. Even though each of these is all oxygen, combining atoms of the same element may give very different properties to the molecule.
Explanation:
A discussion moderator, or debate moderator, is a person whose role is to act as a neutral participant in a debate or discussion, holds participants to time limits and tries to keep them from straying off the topic of the questions being raised in the debate.
<em>An example of this is ^^^^^^^</em>
Chris Wallace, he played the moderator in the debates for Donald Trump and Joe Biden.
Answer:
b
Explanation:
its b because the author doesn't use logos or vivid descriptions on how Indian culture has a constitutional right to learn about his/ her culture
Answer:
multiple choice test
Explanation:
Multiple choice test is a type of assessment in which the candidates are provided with certain options from which he had to choose the correct answer. Choices to select the correct option is stated in the question itself. This type of test helps in testing the students' presence of mind and the level of confidence to choose the best and correct answer from the list.