1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
meriva
3 years ago
9

Read the following selection

English
1 answer:
ElenaW [278]3 years ago
7 0

Answer:

B. The approval of a vaccine helps the economy.

Explanation:

Coronavirus vaccines are highly desired worldwide and it is not surprising that the launch of these vaccines would stimulate the markets and bring benefits to economies, as they generate a perspective of normality and progress.

This is confirmed by the text above, which shows that the launch of vaccines has increased stocks and boosted the economy.

You might be interested in
Which translation of the passage best explains Macbeths reasoning for not murdering Duncan?
VMariaS [17]

Macbeth was a very generous and popular king in his times. Macbeth was provoked by his wife that he should kill Duncan and become the king himself. Macbeth denied killing Duncan because he felt that it was absolutely clear to kill him. It was bound to make the country sad without any reason

6 0
3 years ago
Which of the following factors mainly created the living conditions of the unemployed migrant families? a) The poor diet of the
svetoff [14.1K]

Answer:

The answer is

Explanation:

a) The poor diet of the migrant workers.

Hope this helps....

Have a nice day!!!!

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
It is okay to publish something that might be untrue about a person as long as you or someone else thinks it may be true. A. Tru
anygoal [31]

Answer:

B. False

Explanation:

It is false because you shouldn't publish anything that might hurt the person's reputation just because you think it needs to be said

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Ned is desperate to play outside in the snow. What evidence from the text supports this conclusion?
7nadin3 [17]

Answer:

D. "Oh sweetheart, you must be the first kid ever who cheated to make his temperature lower."

Explanation:

'Snow Day' is a short story written by W.M. Akers. The story is about Ned, who is suffering from a high fever and it is a snow day– rare and never to be missed.

As Ned sees outside his window other children playing in the snow, he also dresses in the snow day clothes. But his mother stopped her from going outside. Ned is desperate to go outside and play so tried to cheat with his temperature by putting a thermometer in a glass filled with ice cubes. So, this evidence supports the conclusion that Ned was desperate to play outside in the snow.

Therefore, option D is correct.

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
How do women rights in the United States today differ from those in 1848?
8_murik_8 [283]

because back then they didn't have the right to work , vote , or even do anything but take care of kids and cook for their husbands and kids.

8 0
3 years ago
Other questions:
  • If you are writing a persuasive essay in favor of banning vending machines in schools, which is a counterargument you might anti
    7·2 answers
  • Which genre features people and animals in a commonplace situations and settings
    11·2 answers
  • Read the excerpt from A History of the World in 100 Objects. The slit drum began its life in Central Africa, in the region where
    12·2 answers
  • YOU MUST HAVE READ " Twelfth night "<br><br> Who stops the duel between Sir Andrew and Viola?
    9·1 answer
  • I’m giving 25 points for these questions. Easy questions
    14·1 answer
  • STEVE
    9·1 answer
  • Arnold is preparing his pitch for a new laptop.
    14·2 answers
  • HELP!!! The root word Chron- means?<br> a. Month<br> b. Time<br> c. Day<br> d. Year
    10·2 answers
  • Select two pieces of evidence in the passage that best show "A Giant of a Man" is a tall tale.
    12·1 answer
  • Using your Bible, find where the fulfillment of the prophecy regarding Jesus as Rivers of water, refreshment in dry land,
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!