We can deduce that the best that compares how the author of the passage and Robert Putnam view the claim that Americans "bowl alone’ more often” is: E. They agree about the literal meaning of the claim but disagree about its effectiveness as a metaphor.
<h3>Who is an author?</h3>
An author refers to a person who is known to write books in order to pass across information, knowledge or experiences. Authors also go ahead to make their books are published.
Thus, we see that the best that compares how the author of the passage and Robert Putnam view the claim that Americans "bowl alone’ more often” is: E. They agree about the literal meaning of the claim but disagree about its effectiveness as a metaphor.
Learn more about author on brainly.com/question/12851463
#SPJ2
Answer:
I would put the comma before Mr. Alexander
Answer: A, compound subject.
Explanation:
These are nouns; A person place or a thing. Verbs are actions.
Answer:
B. Despite the hostility toward migrant workers and their difficult life experiences, their work is essential to the success of the nation’s agriculture industry.
Explanation:
From the many articles written by John Steinbeck for the San Francisco News, titled Harvest of Gypsies, he detailed the activities of the migrant workers in the agricultural industry in California. In the first article, he described the lifestyles, activities, and working conditions of the migrant workers, otherwise referred to as gypsies. He also depicted the importance of the gypsies and their roles in the harvesting season, which is vital to the growth of the industry, otherwise, there will be a massive waste of perishable produce.
In his description of the mode of living, he described the sorry state of hatred received from their local neighbors despite their highly needed hard work and labor.
This is best illustrated when he narrated that "The migrants are needed, and they are hated...They are never received into a community nor the life of a community. Wanderers are never allowed to feel at home in the communities that demand their service."
Hence, the correct answer is option B.
Answer:
Imitate others, become visual with learning, practice, and listen.