What did the author say? Its hard to answer without content clues.
Answer:
we need a pic to see the sentences
Explanation:
Answer:
David Robinson is a great example of someone who accepts responsibility for their actions. David Robinson grasped the value of accepting responsibility for his own actions from a young age. Later, he postponed his NBA debut for two years to serve in the Navy. Throughout his NBA career, David Robinson was so involved in the community that the league's community service award is named after him. David Robinson is a moral and responsible individual. After noticing a need for high-quality inner-city education in his community, he launched the Carver Academy. Despite the fact that he was not personally responsible for the children's well-being, David Robinson decided to take the next step and help the youngsters in his neighborhood.
Explanation:
In the excerpt from a reviewed word, where Weissman claims about education, she uses logic as the criteria to evaluate the description. Thus, option A is correct.
<h3>What is logic?</h3>
Logic or logos as the rhetorical device used in the passage validates the principles and the claims made in the passage by providing the idea and the reasons.
Logic is used to interconnect the healthy choices and the nutritional options. Here the author uses logic to explain that the healthy choice can be made by the children when more nutritious options are available.
Therefore, option A. logic is the correct option.
Learn more about the logic here:
brainly.com/question/16955747
#SPJ1