The constitution. It’s easy and simple
It would be protection if thats a option
Answer: c. The passage describes a result of specific actions.
Explanation:
When using cause and effect to present information, something is said to have happened (cause) or not happened and then the effects for same are then listed. The passage will therefore describe the effects of specific actions.
In the above scenario by Bhagavad Gita, if a person does not perform Vedic duties (cause), they will not achieve freedom from reactions to activities which is the effect.
Could you be thinking of Amerigo Vaspucci?
Answer:
The committees of correspondence were shadow governments organized by the Patriot leaders of the Thirteen Colonies on the eve of the American Revolution. ... These served an important role in the Revolution, by disseminating the colonial interpretation of British actions between the colonies and to foreign governments.
Explanation: