<h2>
Answer:</h2>
1. an interview with a social media blogger
5. a piece by a family counselor in a newspaper
6. a journal article by a psychologist
(Photo for proof at the bottom.)
<h2>
Explanation:</h2>
A social media blogger would be an appropriate source because its credibility. A social media blogger likely has a lot of experience with social media, and therefore likely has knowledge of its psychological effects.
A family counselor is appropriate because your research question involves personal relationships. A family counselor is someone who knows a lot about personal relationships, and the psychology behind them.
A journal article by a psychologist is an appropriate source because a psychologist likely has knowledge about the psychological effects of a persons social life. Social media often plays a role in a person's social life.
Here's a photo of Edge, I wish you luck.
Answer:
The alliteration is 'It is the poison we must purge from our politics'
Explanation:
Number 2 will be your correct answer to this question. Have a great day
Answer:
This passage describes how the father was longing for his son to come meet him. He loved his some to the core and was waiting when he would come.
This passage also describes the love he has for his child and what he has suffered through his life just to raise him.
He hugged him and the words came straight out of his heart which meant that he truly loved him from the core of his heart.
Especially after the murder of Duncan, Shakespeare subverts these stereotypes. Shakespeare explains the aftermath of Duncan’s murder by showing how Lady Macbeth and Macbeth feel during their intimate conversation. Macbeth’s emotions override his personal nature due to the pressure he is put in of being caught, essentially for Lady Macbeth’s actions. However, Lady Macbeth is calm throughout the conversation, she is the one who is calming down Macbeth for the deed he had just committed.