1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
valentina_108 [34]
3 years ago
15

What was not true about British manufactured goods

History
2 answers:
sdas [7]3 years ago
7 0

Answer:

British law stipulated that the American colonies could only trade with the Indians.

Explanation:

Lyrx [107]3 years ago
4 0

Answer: In the past 30 years, the UK's manufacturing sector has shrunk by two-thirds, the greatest de-industrialisation of any major nation. It was done in the name of economic modernization

You might be interested in
What impact did the surburbs have on american society
ira [324]

Answer: as a century progressed, suburbs drained people and their resources from the city.

Explanation:

3 0
4 years ago
Base on the information in the passage which of the following is most likely to be true
yawa3891 [41]

Answer:

B

Explanation:

It should be B because it says that in the fourth line that "today came from sacred writing called the Vedas."

8 0
3 years ago
In what ways are poverty and the environment related? Select all that apply.
SCORPION-xisa [38]
Because if the is poverty, than there will be more trash and polution in the environment.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What were two main reasons that the French established colonies in the Americans
Bess [88]

The two main reasons why the French established colonies in the Americas were the fur trade and the religious conversion.

Explanation:

The French were one of the major imperial powers. With the interest growing about the Americas, and the British and Spanish rushing to establish colonies, the French didn't wanted to risk and fall behind. Lot of expeditions were organized, and lot of settlements were created by the French.

The main reasons why the French established their colonies were the fur trade and the religious conversion. The fur trade was economically very important, as the fur was highly demanded and well paid for. That contributed to very good relations with the natives as well, as they were the main suppliers of the fur. The good relations contributed to easier conversion to Catholicism, which was also going in the best interest of the French.

The French managed to create colonies in:

  • the central part of the US
  • western part of Canada
  • Caribbean
  • northeastern South America

Learn more about the differences between the French and British colonizers brainly.com/question/12613466

#learnwithBrainly

6 0
4 years ago
PLEASE HURYYYY how does the hot and humid climate help preserve human remains?
Sladkaya [172]
It helps preserve remains by not allowing any mold to grow on the human remains
3 0
3 years ago
Other questions:
  • Authors<br> d. p. rosenbaum and g. ganson concluded that the<br> d.a.r.e. program _________.
    9·1 answer
  • Who is Paul Bunyan's best friend? A. Brimstone Bill B. Babe C. the King of Sweden D. Ole
    13·2 answers
  • What was the purpose of the Articles of Confederation?
    15·2 answers
  • __________, which began publication in boston in 1690, had only a few pages and was more a pamphlet than a newspaper during the
    12·1 answer
  • Which founding father warned against interest groups in the federalist papers?
    9·1 answer
  • John Knox is MOST associated with which of these?
    8·2 answers
  • I need help on 22 pls :D
    12·1 answer
  • During the Gilded Age, working women had
    15·2 answers
  • What main advantage did Venice have over the cities of Florence and Milan​
    11·1 answer
  • Q.3. A) Read the given paragraph and answer the questions that follow:
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!