1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
BigorU [14]
2 years ago
9

Which statement best describes this passage?

English
1 answer:
jeyben [28]2 years ago
6 0

Answer: it is a primary source providing information to wartime detainees.

Explanation:

You might be interested in
B Uwrite the simple present form of each verb
Pavlova-9 [17]

Answer:

Explanation:

My name (is) Felicidad Montoya .I (don't have) a nickname. My family name (is not ) very common. My first name (means) "happiness" in English. I ( am) from Lima, Peru. I (have) one brother and two sisters. My sisters (live) near me, but my brother (does not live) here. He (has) a job in Brazil. He (works) at a bank. My sister's name (is) Federica, but she (does not like) her name. We usually (call) her "Rica." She (likes) that nickname better. My younger sister (does not have) a nickname, but she doesn't mind.

7 0
3 years ago
What theme is suggested at the end of the Odyssey when Ithaca stops fighting on Minerva's command?
tatiyna
I would say the answer is Loyalty
5 0
3 years ago
Read the excerpt from "The Legacy of Billy Mason."
Vladimir79 [104]

Answer:

Pretty sure the answer is D. Hope this helps.

Explanation:

6 0
2 years ago
Read 2 more answers
What are the cons of playing badminton​
vfiekz [6]

Answer:

Might be too intense for some players. A fast-paced badminton game is considered an intense exercise for most people compared to a jogger that is jogging at a steady pace. ...

Pressure and tension to your body.

Explanation:

sorry if it isn't correct (English is not my first language so maybe i didn't read it correctly

8 0
3 years ago
He tipped his hat an drew his name. In this riddle I told you his name. What is it?
Anni [7]

Answer:

Andrew

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What evidence from the passage best supports the
    9·2 answers
  • What type of sentence is: when she was six, her family moved to italy.
    7·1 answer
  • Which portion of this passage indicates that the narrator observed Roderick Usher trying to appear cheerful and friendly, in con
    15·2 answers
  • An accident again changed the current of my ideas. When I was about fifteen years old we had retired to our house near Belrive,
    10·1 answer
  • 2. You can buy happiness if it’s an experience
    11·1 answer
  • Must go down to the seas again, to the lonely sea and the sky,
    9·2 answers
  • Determine the sentence type. 1.By the age of nine, Phillis Wheatley learned to read and write English, and she became literate i
    12·1 answer
  • What is this in more modern words
    7·1 answer
  • That house is for sale what is the adjective
    15·2 answers
  • Which of the following is a synonym for the word exempt?
    10·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!