Answer:
B. to resolve a conflict
Explanation:
Option B is the correct answer because it shows the new state of Parvana. This tells us that something actually has happened before her hair started falling more and more.
This passage reveals what happened to her hair after her fell away. She began to feel differently. Her whole face brightened up.
This passage actually shows that a conflict is being resolve here. This brings the story to the conclusion.
A hyperbole is really just an extreme exaggeration
Answer:
Hi!
The answer is <em>an astute observer</em>.
Explanation:
In chapter 10 part 1, we learn more about Pierre Aronnax, and most specifically, that he's an astute observer. This can be seen in many instances, one of them being when Pierre shares that his attitude about God and science is that everything begins with God as Creator.
The answer is Miss Stacy<span> ... who </span>will<span> study every day after school to prepare for the </span>entrance exam<span> to Queen's ... They study for an hour every day, but begin to lose </span>their<span> drive when spring comes and the other </span>students<span> leave school early every day</span>
Answer:
Explanation:
A. Word Forms Write the correct form of each word given in brackets to fill in the spaces.
1. "Mr. Ram, you must (vacate) your quarters before the end of the month". The Principal said.
2. The (unstable) economy was discussed by the cabinet.
3. Fan, is a very (sympathetic) man.
4. Levita was thanked by the (public) for saving several people during the hurricane.
5. (Religious) prejudice is one type that has even caused wars.