D. <span>The science club and the teacher were able to work together to come up with a variety of options.
In this decision making process, the students were able to come up with a large number of different places to go for the field trip. Then, with the teacher's help they narrowed that number down. Finally, all together they chose the destination. They made sure that everyone's voice was heard and enough people had input in the decision making.</span>
C. and D. should be your answers. If not, its A. and B.
Hope this was helpful...
Answer:
yup, dont wASTE an ad on this
Explanation:yup
Answer:
The answer is Option B: "The narrator declares that he will die but the reader does not know why."
Explanation:
In the passage from "The Black Cat," Edgar Allan Poe claims that he will die tomorrow and he needs to unburden his soul regarding some regular household events that are terrifying to him. He says the event is unbelievable but that he is not crazy. He states there may be someone else who can explain what happened more calmly and concretely so that it might not seem to wild and dream-like as he feels it is. The author is about to start telling us about what happened that led to his death, or at least that is what is implied in this passage.