Answer:
Malaria was common in marshy areas where mosquitoes bred.
Answer:
i am thinking b anyone else?
Explanation:
The theme that the passage best support is appearances shape people’s opinions.
The correct option is (B).
<h3>The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde</h3>
- The excerpt of the passage is taken from the Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde.
- In the excerpt, there is a conversation between the butler and Mr. Hyde.
- In the passage, this is shown that people make opinions by the appearance of the people.
Thus, the correct option is (B) appearances shape people’s opinions.
Learn more about The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde, here:
brainly.com/question/12701725
In developing the characters in "A Wedding Gift", Maupassant uses DIREFT CHARACTERIZATION and VIVID IMAGERY. He reveals the personality of the character by telling the audience directly his writing, and the way he describe things all-encompassing. He included all of the senses while making his descriptions.
Answer:
I think that it explains why he decided to help