Vocational schools are usually trade schools.
The answer to the question above is "B) regeneration of a forest is dependent on the germination of acorns and hickory nuts" which best explains how irony is used in the passage according to the passage above. The passage above explains the acorn and hickory nuts devouring action by the overpopulation of squirrels<span>. It is a fact that a forest needs the germination process. This process increases the ability of a forest to regenerate.</span>
Answer:
D. Jaycee's hard work paid off when he received As in all his classes, making his parents very proud of him.
Explanation:
Answer choice D is the correct answer because it shows the resolution/result of Jaycee's conflict. Jaycee's conflict was that he felt challenged by the other people in his classes who were doing very well since middle school. His solution was to spend extra time studying, and all that hard work paid off by him getting straight As and parent approval.
Answer:
The danger of a single story | Chimamanda Ngozi Adichie
Explanation:
You can see that he's become a 23 year old person who doesn't know what to do with his life. He graduated and now doesn't know what to do, whether to become a priest or to become an artist. He speaks how fast his life has gone by and how it all seems as if time has stolen his youth and now he has to do something about it.