1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ASHA 777 [7]
3 years ago
14

Read the claim.

English
1 answer:
Leto [7]3 years ago
8 0

Answer:

Having a job is a bad idea for a junior high student, because students need time to study

You might be interested in
How’s does Taylor feel about exploring the woods at the beginning, middle and ending of the story? What causes her feelings to c
Mumz [18]

Explanation:

In the beginning of the story, Taylor is amazed of woods and nature. There is a little sadness as she looks at the tree because she knows, she won't see this tree as a whole again, since it has been split by lightning. However, in the middle of story, Taylor is more focused on the bird; she is afraid of the bird and its beak that could "rip the nose of her face", but still concerned about it and interested in it as well. At the end, she becomes lost and frightened, as she doesn't have the idea where she is.

4 0
3 years ago
Essential information; therefore, the writer must have more
katrin [286]

Answer:

1 On their vacation, the Slovins are going to go to India which they've both been interested in visiting ever since an Indian family moved in next door.

2 Because of busy work schedules, they won't be able to spend more than two weeks there.

3 They'll visit the Taj Mahal I'm sure, as well as two or three major cities.

4 Since the Slovins live in a warm climate, they already have suitable clothes for their trip.

5 They'll want to buy presents, which are typical of the places that they visit.

6 In my opinion, they'll have a wonderful time because both are good travelers and interested in other cultures

4 0
3 years ago
What is not an intended effect of political cartoons?
e-lub [12.9K]
C. appearing on television 
4 0
3 years ago
What is one reason that Thomas Paine brings up the opposing argument that the colonies have been well protected by the British?
lions [1.4K]

The reason that Thomas Paine brings up the opposing argument that the colonies have been well protected by the British is:

B. To create a chance to prove his opponents wrong

Thomas Paine states in “The American Crisis, No.1" about the importance of Independence for the people of America. He approaches every people through emotional thoughts and ideas. His writings persuade people to think over the need for Independence of themselves and for their children. Thomas Paine didn’t agree with the fact that Great Britain has always benefited the colonies and will ever benefit them in the future. He opposes the fact that it will provide security and protection to the colonized countries.

4 0
3 years ago
What was the purpose of executive order 9066?
kozerog [31]

Answer:

to make it legal to move Japanese Americans to internment camps

Explanation:

i got it correct on the same quiz:)

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Read the 2 passages below. Which BEST evaluates the credibility of these two sections of information?
    6·2 answers
  • What is the sequence of events in the story a fresh idea
    6·1 answer
  • Weakened further by dysentery the farther could not get out of his bunk what further injury did some of the inmates do him
    15·1 answer
  • Difference between synapomorphy and symplesiomorphy
    5·1 answer
  • The tone of this passage can be described as
    13·2 answers
  • What was the theme in the story “The Sand Castle?”
    9·1 answer
  • Tiresias predicts that...
    9·1 answer
  • What is the climax of The Phantom Tollbooth?
    15·1 answer
  • The main reason why people settled and farmed in the ________ Colonies was because of the warm climate all year long.
    10·1 answer
  • I need help please HURRY!!!!!!
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!