The fact that Virginia Woolf was born in England in 1882--a time when women were not as free to pursue a career, to be independent, or even to have their own privacy at times--was one of the reasons why she wrote A Room of One's Own. It discusses feminist ideas and criticizes the traditional hierarchies and the male-dominant society in which she lived in. Her essay was a result of feeling oppressed by that society.
Answer:
do 15 1/8-1 3/5 so that is 13 21/40, then 13 21/40 divided by 5/16, so the answer is 48, because it is COMPLETE servings
Click to let others know, how helpful is it
Explanation:
Answer:
Ok?
Explanation:
I don’t know if I’m wrong
Answer:
This passage describes how the father was longing for his son to come meet him. He loved his some to the core and was waiting when he would come.
This passage also describes the love he has for his child and what he has suffered through his life just to raise him.
He hugged him and the words came straight out of his heart which meant that he truly loved him from the core of his heart.