Answer:
B. it clearly referenced thatif they were good doctors the were to fairly put to them they would rather cure their patient and lose their fee rather than kill him and get it. (it means in laymans terms that good doctors would rather cure the patient than kill them and get it post mortem as a pre payment.
Explanation:
Over the course of the passage, the main focus shifts from A. the narrator’s view on his brother’s job to the narrator’s hopes for his own trip.
This is because there is a shifting narration used to identify the thoughts and words of the narrator as he gives his perspective on his brother's job and then talks about his own hopes for traveling.
<h3>What is a Narration?</h3>
This refers to the storytelling that is done with the aid of a narrator in order to show the sequence of action in a story.,
Hence, we can see that over the course of the passage, the main focus shifts from A. the narrator’s view on his brother’s job to the narrator’s hopes for his own trip.
This is because there is a shifting narration used to identify the thoughts and words of the narrator as he gives his perspective on his brother's job and then talks about his own hopes for traveling.
Read more about narration here:
brainly.com/question/1934766
#SPJ1
Jnbvghzisjns disks riffs dorbd
Governments are instituted among men...logos
Prudence, indeed...ethos
He has erected a multitude of New Offices...pathos
Answer:
The correct choice is option B. the teacher’s annoyed expression and crossed arms.
Explanation:
I hope this helps you :)