Answer:
Samus drank tea with a polite gnome in the forest.
Because polite is an adjective describing the noun "gnome", you don't need the comma between the adjective and noun.
Hope this helps!
Answer:
Modernism in literature was a literary movement that focuses on contemporary elements.
Explanation:
According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
The answer is 'a' All of them have to do with fun
When you are bouncy ,you feel light as a ball and feel like skipping and hopping around.
I am pretty sure that the main idea of the Interview with Marielle Tsukamoto was Japanese American internment. During the whole interview Marielle Tsukamoto tells about how she spent her time in an internment camp, shares her ideas about American citizens, her feelings of leaving lovely place, mentioned all her saddest memories and happy moments and praises her mother, I recommend you to read this article, it’s not a big one.