Answer:
Asteroids can cause great damage if they collide with Earth.
Explanation:
The above statement is actually the passage that is too broad in the passage. A "too broad" statement is one that lacks details and also too general. Such statements tend to cover generalize and cover many possible issues/topics. In such statement, different topics can fit within it.
From the above selected statement, one can see that the statement is too general and details. It wasn't specific on what damage it causes and the type of asteroid that causes what it causes.
Answer:
North Africa receives substantially less insolation than Sub-Saharan Africa.
Explanation:
North Africa receives less solar radiation from the sun as compared to Sub-Saharan Africa because north Africa is far from equator whereas the Sub-Saharan Africa is located near and on the equator zone. Those regions who are on the equator experience direct solar radiation of sun that leads to higher insolation as compared to areas which is far away from equator receives lower insolation so that's why North Africa have low insolation as compared to Sub-Saharan Africa.
When the sun<span>, </span>moon<span>, and </span>Earth<span> are in </span>alignment<span> (at the time of the new or full</span>moon<span>), the solar </span>tide<span> has an additive effect on the lunar </span>tide, creating extra-high hightides<span>, and very low, low </span>tides<span> — both commonly called </span>spring tides<span>.</span>
Answer:
What role has therapeutic communication in rehabilitation
Answer: Winston Churchill
Explanation: