Answer: To befriend and support the conspirators.
Explanation:
Mark Antony is a character from Shakespeare's <em>Julius Caesar</em>. He is Caesar's supporter and friend. It is due to his support that Caesar managed to become as successful as he is, and to be the ruler of Rome. However, Roman Senators, including Brutus and Cassius, decide to murder Caesar, as he has become too powerful. Upon Caesar's death, Mark Antony delivers a speech which makes people who loved Caesar both sad and angry, weakens the conspirators' control, and affects the emotions of the audience through the use of demagogic language. Therefore, the purpose of the speech was quite the opposite of befriending and supporting the conspirators.
Answer:
citing evidence from the text to support the conclusion
analyzing the organizational structure of the text
distinguishing between key details and minor details
It's like picking baseball and describing it. How to practice, how to play what material/equipment you need... I hope that helps.
The central idea of this passage would be C. This is because thee passage states, "So, living in a landlocked city doesn't have to keep people from enjoying the water." Hope this helped! BTW it would help be a lot it if you gave the the most "brainliest" answer award.